Pandix va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului www.pandix.ro

Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa pandixcontact@gmail.com.
Pandix.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina „Termeni si conditii” in orice moment.

Precizari prealabile:

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se poate adauga costul de transport, detaliat in pagina de finalizare a comenzii. Societatea noastra nu percepe nicio alta taxa suplimentara.

Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre o zi si patru zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, din momentul in care coletul pleaca din sediul www.lumealuiharry.ro (NU de la plasarea comenzii).Clientul poate alege metoda de livrare dorita in momentul plasarii cererii de comanda pe site.

Transportul coletelor se efectueaza prin Posta Romana (pe tot teritoriul Romaniei) contra sumei de 10 Lei sau prin FanCourier contra sumei de 18 Lei (in localitatile aflate in aria de acoperire FanCourier). Locatiile serviciului de curierat le gasiti aici: https://www.fancourier.ro/wp-conte…/…/2017/08/locatiiFAN.pdf
La costul de transport prin curier se pot aplica taxe suplimentare de km exteriori.

Serviciul de deschidere a coletului la livrare se poate oferi contra cost (5 lei) si este valabil doar pentru coletele trimise prin firmele de curierat Fan Courier si Urgent Cargus.

Drepturile de autor:

Intregul continut al www.pandix.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.pandix.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea www.pandix.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganurile partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora. Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa pandixcontact@gmail.com

Declinarea responsabilitatii:

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). pandix.ro incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. www.pandix.ro nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate de catre www.pandix.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Conditii pentru returnarea produselor:

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile” . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, persoanele juridice neavand aceasta posibilitate. Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: pandixcontact@gmail.com. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

www.pandix.ro se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: „Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor”. Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile. Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, „se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrare a ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014 „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.” Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Produsele care sunt sigilate de producator pentru protejarea continutului, nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform).

Pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. Sumele de bani se vor returna doar prin virament bancar.
Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de www.pandix.ro, costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de www.pandix.ro. Produsele se vor returna la vanzator prin Posta Romana sau curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site, urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.
Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare.

www.pandix.ro acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa, din pacate, nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Comunicari:

Cei care viziteaza site-ul www.pandix.ro pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii www.pandix.ro dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Disponibilitate produse:

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil; pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat.
Plata comenzilor se face prin sericiul ramburs, la primirea coletului. Pentru anumite produse se poate solicita plata unui avans.

Contactarea clientilor:

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul www.pandix.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email/SMS, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:00), cererea de comanda este anulata.

Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor:

Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre www.pandix.ro, sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

Echipa Pandix va multumeste pentru intelegere! Zile magice! ?

Quick Navigation
×
×

Cos